Strijkparels kopen
  • School en kantoor specialist
  • Alleen maar A-merken
  • Gratis levering vanaf 50 euro

Strijkparels kopen

Wilt u graag strijkparels kopen zodat u uw kinderen rustig, maar ook creatief bezig kunt houden? In de webshop van Onzea NV, een school- en kantoorspecialist met 65 jaar ervaring in de verkoop van knutsel- en schoolmateriaal, kunt u verschillende kleuren strijkparels bestellen. Wilt u zich niet vastpinnen aan één bepaalde kleur? Dan kunt u een bokaal bestellen waar alle kleurtjes inzitten.

Bekijk nu al onze producten

Strijkparels kopen in alle kleuren van de regenboog

Door strijkparels te kopen, zorgt u ervoor dat uw kinderen zich eindeloos bezig houden. Het is eens iets anders dan het klassieke knutselwerk waar geknipt en geplakt moet worden. Met strijkparels maken kinderen de mooiste dingen. Leuke dierenfiguurtjes, hun favoriete Disneypersonages, juwelen of onderzetters, u kunt het zo gek niet bedenken of uw kind maakt het met kleurrijke strijkparels. Als u uw kinderen dus rustig én creatief bezig wilt houden, doet u er goed aan om strijkparels te kopen.

Van parel tot patroon

U heeft beslist om strijkparels te kopen, maar hoe tovert u de losse parels nu om in een heus kunstwerk? De strijkparels worden op een pinnetjesbord gerangschikt tot ze de gewenste figuur vormen. Dit kan aan de hand van een patronenboekje, maar uw kinderen kunnen ook hun creativiteit de vrije loop laten. Is het patroon af? Dan kunt u met een strijkijzer de parels met elkaar versmelten. Nadien kunt u het patroon dan bijvoorbeeld op een foamboard lijmen en uw kinderen er iets laten bijschrijven.

Bestel parels voor deze creatieve hobby

Als u strijkparels wilt kopen, dan zit u goed in de webshop van Onzea NV. U vindt hier strijkparels in alle kleuren van de regenboog. Beslist u vandaag nog om strijkparels te kopen voor deze creatieve hobby? Dan kunnen uw kinderen hier snel mee aan de slag gaan! Plaats dus snel uw bestelling. Heeft u vragen over uw bestelling of krijgt u graag wat meer informatie over het product? Vul dan het contactformulier in en wij helpen u snel verder.

Strijkparels - Onzea