Knutselactiviteiten
  • School en kantoor specialist
  • Alleen maar A-merken
  • Gratis levering vanaf 50 euro

Knutselen voor jong en oud

Bij Onzea Nv bieden we meer als 5000 knutselartikelen aan voor kleuterts, peuters, kinderen en volwassenen. Klassieke knutselmaterialen zoals rubberen figuren, verven, kleurpotloden, viltstiften en parels, maar ook nieuwigheden zoals houten speelgoed, jesmonite, décoptach of krimpfolie. We bieden al deze prodcuten aan in grootverpakkingen voor de scholen, kinderdagverblijven of andere instellingen. Voor de particuliere klanten hebben we al deze producten in retailverpakkingen. 

Bekijk nu al onze producten

Knutselactiviteiten

Via onze sociale mediakanalen en op onze website bieden we regelmatig nieuwe knutselactiviteiten aan.  Stap voor stap leggen we uit hoe je bepaalde kustwerkjes maakt. 
Al de benodigdheden kan je via de webshop bestellen. Een stap voor stap handleiding is dan ook telkens op de website te downloaden.

Kant-en-klare knutselpaketten

Wil je aan de slag met een creatief project, maar heb je geen idee waar te beginnen? Dan is een doe-het-zelf-pakket misschien wel iets voor jou. Een doe-het-zelf-set is een materiaalset bestaande uit verschillende hobby-artikelen. Een doe-het-zelf-set kan uit veel verschillende artikelen bestaan, afhankelijk van wat je wilt maken. Een doe-het-zelf-set kopen is een eenvoudige manier om creatief aan de slag te gaan, want je hoeft je geen zorgen te maken over veel dingen. Een doe-het-zelf-pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een gezellige en leuke creatieve sessie.

Onzea NV biedt een zeer groot assortiment doe-het-zelf-sets aan. We hebben veel verschillende varianten, dus je vindt zeker iets dat bij je smaak past. Ze kunnen door zowel kinderen als volwassenen worden gemaakt en de inhoud van de kits maakt het gemakkelijk om te ontdekken hoe je met de activiteit aan de slag gaat.

Doe-het-zelf-sets voor iedereen, ongeacht hun creatieve vaardigheden of kennis. Ze zijn iets waar ervaren mensen zich in kunnen storten, maar ze kunnen ook een goede plek zijn om te beginnen als je wat meer creativiteit in je dagelijks leven wilt brengen.

Bestel uw knutselmateriaal online

Bent u op zoek naar een webshop waar u snel en eenvoudig knutselgerief kunt kopen van hoogwaardige kwaliteit? Dan zit u goed bij Onzea NV.
U vindt hier online een gamma van meer dan 24.000 producten waar uw favoriete knutselmateriaal zeker tussen zit.
Hiernaast kunt u bij ons ook promotionele artikelen en relatiegeschenken laten bedrukken. Heeft u vragen en weet u niet goed welk knutselgerief u moet kopen? Vul dan het contactformulier in. Wij staan u graag te woord.

 

Knutsellijm - Onzea

€ 18,95

(€ 22,93 incl. BTW)

Bestelnummer: CC050

Verpakt per: Stuk

Prijs per: Stuk

levertijd op aanvraag

€ 3,29

(€ 3,98 incl. BTW)

Bestelnummer: CC070

Verpakt per: Stuk

Prijs per: Stuk

1 werkdag

€ 38,25

(€ 46,28 incl. BTW)

Bestelnummer: CC248

Verpakt per: Stuk

Prijs per: Stuk

1 werkdag

€ 6,69

(€ 8,09 incl. BTW)

Bestelnummer: CC500

Verpakt per: Stuk

Prijs per: Stuk

1 werkdag

€ 38,75

(€ 46,89 incl. BTW)

Bestelnummer: CC544

Verpakt per: Stuk

Prijs per: Stuk

1 werkdag