Foamboard
  • School en kantoor specialist
  • Alleen maar A-merken
  • Gratis levering vanaf 50 euro

Foamboard

U kunt met foamboard op eenvoudige wijze de leukste dingen knutselen met uw kinderen. In de lokale Belgische webshop van Onzea NV uit Brasschaat vindt u een mooi aanbod. Wij zijn een school- en kantoorspecialist met 65 jaar ervaring op onze teller. U kunt bij ons dus zeker terecht voor advies over specifiek school- of knutselmateriaal.

Bekijk nu al onze producten

Met foamboard kunt u alle kanten uit

Foamboard is multifunctioneel en verkrijgbaar in verschillende groottes, diktes en kleuren. U kunt het heel eenvoudig snijden, aan elkaar lijmen, er gaatjes in knippen, beschilderen, bewerken met kleurpotloden en stiften of wat dan ook. Ook in de klas is foamboard een geliefd knutselattribuut. Tijdens de knutselles kunnen kinderen hun bord naar hartenlust in thema decoreren. Bovendien doet zo’n board ook uitstekend dienst als maquettemateriaal. Een veelzijdig product als dit mag niet ontbreken tussen uw knutselspullen. Foamboard biedt oneindig veel mogelijkheden en zorgt ervoor dat u en uw kinderen uren zoet zijn tijdens het knutselen.

Bestel uw foamboard in onze webshop

Wilt u graag een veelzijdig knutselbord bestellen? Bekijk dan het aanbod in de webshop van Onzea NV, vul uw winkelmandje en plaats uw bestelling. Bij een aankoop vanaf € 50 wordt uw bestelling gratis verzonden. Het is ook mogelijk om bij onze showroom in Brasschaat langs te komen om ons aanbod te bekijken.

Knutsellijm - onzea